Trenerteamet – Oppsal Håndball

Trenerteamet

Endre Birkrem Fintland, hovedtrener

27-åringen ble eliteseriens yngste hovedtrener for Oppsal i 2018, da han tok steget opp fra assistenttrener i Vipers Kristiansand og hovedtrener i Våg i 2. divisjon.

Sørlendingen utmerket seg raskt med en tydelig væremåte, og en solid håndballkunnskap som Oppsal-jentene har fått god nytte av.

Han har også passet godt sammen med jentene og resten av støtteapparatet, og har gjort en god innsats for klubbens yngre spillere både på håndballskolen og ellers.

Til neste sesong går turen tilbake til Vipers, der han skal være Ole Gustav Gjekstads høyrehånd i jakten på Champions League-tittelen. Vi ønsker han lykke til videre.

Oppsal-jentene om Endre: Lagets dårligste humor og dårligste taper. En svært jovial fyr, som fort ble en del av gjengen.

Trond Jensegg, assistenttrener

Jensegg ble en del av trenerteamet til Fintland før foregående sesong, samtidig som han hadde ansvaret for Oppsals rekrutter.

På A-laget har han vært en viktig støttespiller for Fintland både på og utenfor banen, og han har også vist at han har svært god håndballkunnskap og erfaringer fra eget elitespill som han har videreført til jentene.

Vi ønsker han lykke til videre.

Oppsal-jentene om Trond: Generøs, stort bidrag i botkassa. Bidrar med godt humør og mye god håndballkunnskap. Hakket bedre humor enn Endre.