Ricke Bøttger (23), midtback – Oppsal Håndball
Foto: Annick Nielsenn

Ricke Bøttger (23), midtback

Den lokale midtbacken har vært i klubben en årrekke, og markerte seg først da hun bidro sterkt til Oppsals fantastiske resultater i Lerøy-seieren for noen sesonger siden. Etter det var hun også på Oppsals gullag under J20-finalen i NM i Oslo Spektrum i 2017.

Med sitt fotrappe og raske tempo har hun vært vanskelig å få has på for våre motstandere i REMA1000-ligaen, og trengte vi å få brutt opp forsvarsspillet deres med noen frekke finter var det ingen tvil hvem vi skulle sette innpå.

Ricke har valgt å legge håndballsatsningen på hylla. Vi ønsker henne lykke til videre.

Oppsal-jentene om Ricke: Utenfor banen er det en grunn til at hun kalles Queen-B. Hun har også vært svært viktig for det sosiale i spillergruppa. Alltid i godt humør og morsom. Kommer til å bli savnet.