Sara Sætre Rønningen (23), strekspiller – Oppsal Håndball

Sara Sætre Rønningen (23), strekspiller

At trønderen kom til Oppsal i 2018 var en tilfeldighet, da hun egentlig hadde signert for Sola. Men siden de gule måtte ta en tur ned i 1. divisjon, så åpnet det seg en mulighet for at Rønningen kunne komme til Oppsal.

Her har hun vist seg frem både på og utenfor banen. På banen er hun forsvarsmur alene som er tung å bryne seg på. Hun er ikke noe snauere utenfor banen, og da hun fikk høre om urettferdig behandling i Lillesand, var hun rask på labben og skaffet klubben 50.000 i en Spleis. Det var fortjent at hun ble hedret med blomster av Lillesand-jentene etterpå.

Nå drar Sara videre til Storhamar. Vi ønsker henne lykke til videre.

Oppsal-jentene om Sara: Gledesspreder, med gode og tydelige verdier. Ikke overraskende at hun fikk helse Norge med på spleis for det hun mener er urettferdig behandling.