Eli Marie Raasok (23), målvakt – Oppsal Håndball
Foto: Annick Nielsen

Eli Marie Raasok (23), målvakt

Eli Marie Raasok spilte for Oppsal for første gang i 2015. Da var hun junior og svært delaktig da Oppsal gikk til topps i Lerøy-serien.

Samtidig gjorde hun sakene sine svært godt da hun fikk sjansen mot Larvik i eliteserien, så godt at hun ble kåret til banens beste da førstekeeper Marie Sundfør Tømmerbakke var skadet. Raasok hadde et par sesonger i Fjellhammer i første divisjon, men så kom hun tilbake, og de to siste sesongene har hun virkelig fått vise hva hun er god for.

Denne sesongen ble hun banens beste hele fem ganger, samme antall som Eira Aune. Prestasjonene førte også til at Raasok ble kåret til årets seniorspiller på Oppsals årsmøte tidligere i mars. Nå går veien videre til dansk eliteserie og Silkeborg.

Oppsal-jentene om Eli: Eli er pliktoppfyllende, omsorgsfull og alltid blid. Hun har vært veldig viktig i gruppa og hun kommer til å bli et stort savn, både på og utenfor banen. Vi ønsker henne lykke til med proffkarrieren.