Eira Aune (23), venstreback – Oppsal Håndball
Foto: Annick Nielsen

Eira Aune (23), venstreback

Eira Aune og Raasok var sammen på Oppsals Lerøy-serielag, før de dro sammen til Fjellhammer. Siden 2017 har de vært i Oppsal. Første året sitt tilbake var hun med på NM20-gullet i Oslo Spektrum.

Aune fikk denne sesongen amputert av skader, men før jul viste hun hvor god hun kan være. Det var ikke ufortjent at hun tok juleferie på toppscorertoppen i REMA1000-ligaen. Det er ingen tvil om at hun har fått utviklet seg maksimalt i Oppsal.

Klubbene sto i kø for å sikre seg bakspilleren, men valget falt på Silkeborg.

Oppsal-jentene om Eira: Hardtarbeidende, både på og utenfor banen. Dette kommer særlig til syne ved at hun har utdannet seg til politi mens hun har spilt håndball hos oss. Hun har stilt opp på trening og kamp etter sen- og nattevakter, men klager aldri. Hun vil aldri noen noe vondt uansett.