Synne Vestbakken Wikstrøm (21), høyrekant – Oppsal Håndball
Foto: Annick Nielsen

Synne Vestbakken Wikstrøm (21), høyrekant

Den unge kantspilleren kom til Oppsal før 2018-sesongen, og dannet par med Mariann Gabrielsen på høyrekanten. Wikstrøm har vært en viktig lagspiller i Oppsal, og var så rå at hun scoret sitt første seriemål i Oppsal-trøya mot Vipers.

Denne sesongen fikk hun dessverre spolert med en korsbåndskade hun pådro seg helt på tampen av sesongen før, men hun har likevel fått vist jentene hva som kreves av dem på styrkerommet og har alltid vært på tribunen for å støtte lagvenninnene.

En friskmeldt Wikstrøm er fortsatt i tenkeboksen vedrørende neste sesong, men vi ønsker henne alt godt videre.

Oppsal-jentene om Synne: Crossfit-dama i laget. Alltid morsomme kommentarer på lur, selv om det ikke er påtenkt.