Susanne Andersson (21), målvakt – Oppsal Håndball

Susanne Andersson (21), målvakt

Arendal-jenta kom til Oppsal ved årsskiftet 2019 for å erstatte Sofie Svarer Hansen, som dro videre til Sola. Hun kom inn og fylte rollen i keeperteamet sammen med Eli Marie Raasok på en strålende måte.

I 2019-sesongen ble keeperteamet utvidet med Vilde Tornes Finneide, og da ungdomslandslagskeeperen slet med skader, var Andersson en viktig spiller bak Raasok.

Med sin litt uortodokse keeperstil har hun vært en et fint innslag når Raasok ikke har hatt dagen, og vi ønsker henne lykke til videre med utviklingen når hun skal spille for Gjerpen i 1. divisjon neste sesong.

Oppsal-jentene om Susanne: Kommer alltid løpende etter jobb rett før trening, men tar seg alltid tid til en matbit på tribuna mens vi varmer opp. Dette for at hun skal holde humøret oppe. Kommer til å savne den smittende latteren hennes.