Lea Løkke-Øwre har signert en toårs kontrakt med Oppsal – Oppsal Håndball

Lea Løkke-Øwre har signert en toårs kontrakt med Oppsal

Etter tre og en halv sesong i Storhamar, har Lea Løkke-Øwre (20) nå signert kontrakt med Oppsal. Lea var først på utlån, men nå blir hun permanent Oppsalspiller.

Jeg ønsker å bli en del av Oppsal, og tror jeg kan få en veldig fin utvikling i klubben. Klubben har planer som jeg ønsker å være en del av. Jeg gleder meg til å komme i gang med kamper igjen slik at jeg kan fortsette utviklingen min og bli en bedre håndballspiller. 

Oppsal er en klubb som passer meg veldig bra, og jeg har allerede blitt tatt godt imot av alle jentene og alle de som jobber rundt. I tillegg har det vært utrolig viktig for meg å ha en måvaktstrener som følger meg opp.

Mine forventninger til sesongen er at jeg kan få mer kamptrening og bidra til at laget når ambisjonene sine. 

Vi ønsker Lea velkommen til Oppsal!
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Følg-oss-på-Instagram.png