Camilla Hennig-Olsen klar for Oppsal – Oppsal Håndball

Camilla Hennig-Olsen klar for Oppsal

Camilla Hennig-Olsen (19) fra Kristiansand kommer fra 1. divisjonsklubben Randesund etter denne sesongen, og Oppsal har sikret seg hennes signatur for de tre neste sesongene.

Camilla spiller også med flagget på brystet på LK02, der hun har spilt 22 kamper og scoret 39 mål fra sin venstre kantposisjon.

Jeg ser frem til å ha en god og hard treningshverdag, med dyktige trenere som kan tilføre meg noe nytt og være med på å utvikle meg videre.

Foto: Privat/Jurij Kodrun

Camilla kan bidra med fart. eksplosivitet og løpsstyrke. Hun er en kantspiller som elsker tempo i ankomst, og har mye fokus på å stå bra forsvar og er en aktiv forsvarsspiller. Hun har godt humør, og synes det er utrolig viktig å ha en god stemning i laget, og passe på at alle har det bra.

Jeg valgte Oppsal fordi det er en spennende klubb med gode og ambisiøse planer for fremtiden. Jeg ser frem til å trene med et lag som holder høyt nivå, og som består av flere gode etablerte spillere, samtidig som klubben nå har fokus på å få inn nye unge spillere i laget.

Foto: Annick Nielsen

Trenerteamet er veldig fornøyd med at Camilla valgte Oppsal på sin vei videre i håndballkarrieren. Det er ei sprudlende jente som vil passe godt inn og bidra masse i gruppa. Hun jobber godt i forsvar, er flink i kontrafasen og ambisiøs på egne vegne som vil være med å dra laget videre.

Oppsal Håndball ønsker Camilla velkommen til Oppsal


Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Følg-oss-på-Instagram.png