Julie Hattestad ny i troppen – Oppsal Håndball

Julie Hattestad ny i troppen

Julie kommer til Oppsal fra Follo til sesongoppkjøringen starter for 2021/22 sesongen.

Hun har signert en treårs kontrakt.

Etter signeringen sier Julie dette om klubbskifte:

Jeg er veldig fornøyd med å skulle spille i Oppsal fra neste sesong! 

Jeg har fått et veldig positivt inntrykk av Oppsal og syntes planene fremover hørtes spennende og bra ut. Jeg gleder meg til å komme inn i gruppen og kunne utvikle meg videre. Jeg tror Oppsal er et fint sted for meg og at jeg vil trives godt her! 

Foto: Oppsal IF Håndball

I Oppsal håper jeg å kunne bidra både på og utenom banen. Jeg vil bidra med skudd og duellspill, samtidig med godt forsvarsspill! I tillegg er jeg treningsvillig og gleder meg til en god treningshverdag. Jeg ønsker også å være med å skape bra nivå på trening, så man er godt rustet til kamp

Mine forventninger til kommende sesong er at laget trener godt sammen for å skape et bra lag. Jeg ønsker også å være en spiller som er med å løfter laget. Jeg forventer at det blir høyt nivå på både trening og i kamper, men at dette er noe vi skal klare sammen. Jeg gleder meg veldig til å komme i gang og bli Oppsal spiller! 

Oppsal IF Håndball ønsker Julie velkommen til klubben!