Mari Stensrud forlenger etter utlån – Oppsal Håndball

Mari Stensrud forlenger etter utlån

Mari kom til Oppsal fra Gjøvik før denne sesongen. Hun skulle pendle mellom treninger på Gjøvik og Oppsal. Men pandemien har gjort at hun allerede har trent hele sesongen med Rema 1000 laget og vært med på flere seriekamper. Mari har signert en toårs kontrakt,

Foto: Oppsal IF Håndball

Mari sier dette om klubbytte:

Oppsal er en klubb jeg fikk anbefalt av både Valter Perisa og Arne Senstad. De mente klubben hadde et meget godt trenerteam, med Stian Bjermeland i spissen. Nå har jeg vært i klubben siden sesongen startet opp i august og er meget fornøyd med både trenerteamet og ikke minst miljøet i spillergruppen.

Målet mitt for neste sesong er å videreutvikle meg og kjempe om mer spilletid. Jeg liker tempofylt håndball og mine styrker er at jeg har bra blikk for spillet og har et godt skudd bakfra i banen. Håper jeg får vist dette i sesongen som kommer.

Mine forventninger til neste sesong er at alle viser vilje og har full innsats hver trening. Da er jeg helt sikker på at vi kan klatre noen plasser på tabellen og ta steg som et lag.

Jeg gleder meg til nye år i Oppsaldrakten, som forhåpentligvis blir et mer normalt håndball år uten for mye stopp.