Henriette Jack Larsen klar for 2021/2022 sesongen – Oppsal Håndball

Henriette Jack Larsen klar for 2021/2022 sesongen

Henriette er klar for Oppsal neste sesong og hun kommer fra Fjellhamar etter inneværende sesong.

Hun sier hun er veldig fornøyd med valget hun har tatt denne sesongen.

Videre sier hun;

Oppsal er en klubb jeg har hørt mye bra om. Jeg har valgt å gå til Oppsal fordi det er en klubb med store planer, som jeg vil være en del av. Miljøet i Oppsal virker veldig bra, som jeg gleder meg til å bli en del av. Samtidig føler jeg Oppsal er klubben for meg, siden jeg har lyst til å komme videre. Og Oppsal er en klubb som kan hjelpe meg med dette, og det motiverer meg veldig.

I Oppsal kan jeg bidra med høyt tempo og et hurtig spill. Samtidig å sette et tøft forsvar. Jeg elsker å spille håndball med høyt tempo, og Oppsal er en klubb som gjør dette så det vil passe perfekt. Jeg kan også bidra med å skape glede i laget. Håndball betyr mye for meg, og konsentrasjon og gode treninger er viktig. På treninger vil jeg bidra med tøffe taklinger og at laget vil få en jente som aldri gir seg. Det blir veldig spennende å komme inn i en ny gruppe, og få testet meg en divisjon opp.

Mine forventninger til kommende sesong er at laget jobber beinhardt for å klatre oppover tabellen. Jeg håper at mine bidrag kan være med på å hjelpe laget oppover. Jeg gleder meg til å møte jentene da sesongen er ferdig, og forventer det tøft fra første sekund. Jeg forventer så klart et tøft nivå på treninger og kamper, og kommer til å forvente at vi ikke gir oss så lett. Det skal bli tøft å møte Oppsal.

Foto: Oppsal IF Håndball

Henriette har spilt i Fjellhammer helt siden hun var 4 år, så det å skulle bytte klubb blir veldig spennende sier hun.

Til slutt sier hun:

Det er selvfølgelig tungt å forlate moderklubben, men en gang må bli den første. Jeg ser frem til å komme til Oppsal, og bli kjent med min nye klubb. Samtidig ser jeg frem til en tøff hverdag med nye utfordringer.