Janne Håvelsrud Eklo (23), venstreback – Oppsal Håndball
Foto: Annick Nielsen

Janne Håvelsrud Eklo (23), venstreback

Janne Håvelsrud Eklo var en av flere spillere som kom til Oppsal i 2018. Da hun kom hadde hun et heftig målsnitt å vise til. For Follo i 1. divisjon hadde hun smått utrolig 140 mål sesongen før hun kom til Oppsal, og hun scoret også over 100 mål for Levanger før det. Der ble hun også kåret til årets spiller i klubben.

I Oppsal har Eklo fått vist frem sitt repertoar med jevne mellomrom, med både skudd og finter, men dessverre har en del tid på skadebenken gjort at hun ikke har fått vise hva hun virkelig er god for. Den seneste skaden, en korsbåndskade, kom som kjent etter å ha hatt en virkelig god kamp mot serievinner Vipers Kristiansand i første seriekamp foregående sesong.

Nå går turen videre til Oslos vestkant og Aker, hvor hun skal jobbe for å bli helt skadefri og finne tilbake til sitt gamle, storscorende seg.

Oppsal-jentene om Janne: Konkurransemenneske til tusen, legger ikke noe i mellom. Dessverre har hun vært mye skadet hos oss, men hun har bidratt med mye positivitet og liv på og utenfor håndballbanen.