Sterk sluttspurt ga seier til Oppsal – Oppsal Håndball

Sterk sluttspurt ga seier til Oppsal

Oppsal vant den viktige kampen mot Sola 29-28 etter scoring i siste sekund!

Herlig med seier og to viktige poeng!!! Foto: Oddbjørn Halvorsen

Publikum fikk servert en førsteomgang med mange tekniske feil hos begge lag. Oppsal sleit i tillegg med å få flyt i angrepsspillet, og et stykke ut i omgangen fikk Sola etablert et poengmessig overtak, som de holdt til pause. Halvveis i kampen viste lystavla i Oppsal Arena 12-16.

Oppsal startet friskt etter pause, og gikk direkte fra 13-18 til 17-18. Resten av kampen ble en slitekamp for de blå, der de ikke helt klarte å komme ajour med rogalendingene. Fem minutter før slutt var Sola 4 mål foran, men i håndball skjer ting raskt. Oppsaljentene fikk betalt for aldri å gi opp. De leverte rett og slett en fantastisk opphenting, og utlignet til 28-28 med under ett minutt igjen av kampen.

Thea Imani Sturludottir scoret 7 mål, inkludert kampens siste og viktigste.

Sola misbrukte sitt siste angrep, og da var det Oppsal som fikk kampens aller siste angrep. Den muligheten tok Thea Imani Sturludottir svært godt vare på da hun dunket inn seiersmålet i siste sekund: 29-28 til Oppsal, og to særdeles viktige REMA 1000-ligapoeng!

Prisen som kveldens beste Oppsaljente tilfalt playmaker Frida Nåmo Rønning, mens Malin Holta fikk BB-prisen hos gjestene.

Frida Nåmo Rønning jobbet intenst fra start til slutt. Kveldens beste på Oppsal!

Oppsal har nå 13 poeng, og klatrer forbi Fana til åttendeplass på tabellen. Allerede førstkommende onsdag venter nye poengmuligheter i Oppsal Arena når Follo, som i kveld tok en sterk seier mot Aker, kommer på besøk.

Mariann Gabrielsen nettet 5 ganger. Foto: Annick Nielsen
Hanne Andve. Foto: Annick Nielsen
Eli Marie Raasok holdt Oppsal inne i kampen med flere viktige redninger.

Oppsals lag: Vilde Tornes Finneide, Eli Marie Raasok – Mariann Gabrielsen 5, Emma Skinnehaugen 1, Hanne Andve 4, Mie Elen Rakstad, Sara Sætre Rønningen 1, Ricke Bøttger, Vilde Andersen Vinje, Guro Lundtveit Svennevig, Lina Marie Jensen 3, Thea Imani Sturludottir 7, Lorin Sendi 1, Mille Tveit Porsmyr, Amalie Hedvig Haug og Frida Nåmo Rønning 7

Toppscorer Sola: Malin Holta 9 (4)