Håndball er gøy! – endelig kom en etterlengtet seier – Oppsal Håndball

Håndball er gøy! – endelig kom en etterlengtet seier

Håndball er gøy! Endelig  kom en etterlengtet seier

Tilskuer eller spiller? Morsomt er det uansett! De nesten 500 tilskuerne som hadde tatt turen til Oppsal Arena, fikk en skikkelig underholdende håndballkveld.

Oppsal vant en fortjent seier!  Med et knalltøft forsvar og en Eli Marie Raasok som til tider tok det meste mellom stengene viste Oppsal tidlig i kampen at dette hadde de ikke tenkt til å tape.

Kampen startet jevnt, og etter 13 minutter ledet Oppsal med to mål (9-7). De neste 10 minuttene gikk Oppsals vei, og ledelsen økte.   Oppsal fortsatt å trykke på og til pause kunne jentene ta en velfortjent hvile med en ledelse på 6 mål (18-12).

2 omgang ble mye jevnere og Fredrikstad kom nærmere og nærmere, men aldri nærmere enn to mål. De siste minuttene ble ekstra spennende, da Oppsal pådro seg to utvisninger, og slet med å komme til sjanser i angrep. De ga seg ikke og kjempet et seg gjennom de siste minuttene og vant til slutt 31-27.

Emma Skinnehaugen ble kåret til Oppsals beste spiller, hun scoret 8 mål hvorav 3 på syvmeterkast. Foto: Annick Nielsen

Vi gratulerer med en flott kamp og deilig seier.

Neste kamp er allerede til helgen.  Da er det øst mot vest, og for de som ikke husker hvordan forrige klamp endte, så vant Oppsal med et mål, og vi scoret i siste sekund. Kan det bli et like spennende oppgjør denne gangen?

Det er bare å sette seg i bilen og møte opp. Har du ikke mulighet til å komme til hallen, så kan du se kampen direkte på direktesport.no

Kampen spilles lørdag 8. februar kl. 16.00 i Bygdøhus Idretsshall.