Blir det sluttspillplass på Oppsal? – Oppsal Håndball
Foto: Annick Nielsen

Blir det sluttspillplass på Oppsal?

Onsdag er det klart for Oppsals siste hjemmekamp i Rema1000-ligaen.

De blå har to kamper igjen i REMA 1000-ligaen; Fana hjemme kl. 18.00 på onsdag, før det hele rundes av i Skien onsdagen etter mot allerede nedrykksklare Gjerpen.

Før de to siste matchene ligger Oppsal på 9.plass på tabellen. Jentene må derfor avansere minst en posisjon for å komme inn i sluttspillet. Fana ligger i øyeblikket på plassen over med ett poeng mer enn Oppsal. Det betyr at det kreves seier mot Fana på onsdag, og mest sannsynlig også to poeng mot Gjerpen, for at sluttspillplassen skal være i boks.

Fana er imidlertid ingen enkel oppgave. Da lagene møttes i Fana Arena i november var det vestlendingene som tok poengene (29-22), og bergenslaget dokumenterte også form da de i helgen slo Aker med ti mål.

Oppsal må framstå bedre enn i de siste kampene om det skal bli poeng i Oppsal Arena. Jentene har imidlertid flere ganger denne sesongen reist seg raskt etter svake innsatser, og kommende onsdag er en perfekt anledning siden det dreier seg om sesongens siste hjemmekamp.

Onsdagens program i Oppsal Arena omfatter denne gang to kamper. Etter at Oppsal og Fana har spilt ferdig, er det nemlig klart for oppgjøret mellom Aker og Gjerpen kl. 20.00. Her er Aker litt i samme posisjon som Oppsal; det bør bli seier for at laget skal føle seg trygg på sluttspillplass.

Velkommen til en herlig håndballaften med Oslos to beste håndballag!

Billetter til kampen kan du kjøpe i Oppsal Håndball appen.
Begge kamper: 200 kroner
Oppsal – Fana: 120 kroner

KJØP BILLETT TIL EN ELLER TO KAMPER HER