Kristin Halvorsen vender hjem igjen! – Oppsal Håndball
Foto: Annick Nielsen

Kristin Halvorsen vender hjem igjen!

En skikkelig gladsak nå på tampen av uken! Kristin Halvorsen (f. 1997) vender tilbake til Oppsal.

Arkivfoto: Annick Nielsen

Kristin har de siste sesongene spilt for Molde, men resten av hennes håndballkarriere har hun spilt i Oppsal. Kristin startet allerede som 6 åring på håndballskolen, og har gjennom alle år hatt en fantastisk utvikling som håndballspiller. Hun har blant annet vært på aldersbestemte landslag flere år på rad.

Nå har Kristin valgt å vende tilbake til Oppsal.

Jeg gleder meg veldig til å ta på favorittdrakten min igjen. Oppsal har en stor plass i hjertet mitt og jeg håper jeg kan bidra til gode sportslige resultater.

Jeg ser frem imot den nye sesongen med jentene og den nye treneren, og gleder meg til å se alle i Oppsal Arena neste sesong, sier Kristin Halvorsen.

Ta vare på hverandre i denne spesielle tiden!
💙