Tiril Spæren (21) har signert for Oppsal – Oppsal Håndball

Tiril Spæren (21) har signert for Oppsal

Tiril Spæren (21), har signert en toårskontrakt med Oppsal Håndball.

Tiril kommer fra Follo etter denne sesongen og er strekspiller. I sesongen som har vært har hun scoret 45 mål for Follo i Rema1000-ligaen.

Tiril sier dette om overgangen til Oppsal:

Jeg valgte Oppsal fordi jeg tror det kan være et godt sted å utvikle meg videre som håndballspiller. Etter mange år i den røde Follo-drakta, synes jeg det blir spennende med en ny hverdag i blått! Jeg har spilt alle mine år som «senior» i Follo HK Damer, og tror et miljøskifte og nye utfordringer vil bli veldig bra. 

Follo har samtrent en del med Oppsal og jeg likte alltid trykket og dynamikken som var i gruppa da, så jeg gleder meg masse til å bli en del av den selv! 

Jeg er en relativt fysisk spiller (noe som gjorde at jeg kom godt ut av årets råtass-statistikk, og håper å kunne bidra med dette i både treningshverdag og kamp. 

Oppsal har vært godt etablert i eliteserien i mange år, og jeg tror kommende sesong med ny trener og en bra spillergruppe kan bli veldig spennende! Jeg har inntrykk av at Oppsal har lyst til å klatre på tabellen, og at både klubb og spillere er veldig motivert for dette – så jeg gleder meg masse til å kunne være med og bidra. Jeg gleder meg også til å bli del av et bra strekteam og å gjøre linjeposisjonen god!

Oppsal Håndball gleder seg til å få Tiril med på laget!