Emma Skinnehaugen er med Oppsal videre – Oppsal Håndball

Emma Skinnehaugen er med Oppsal videre

Emma Skinnehaugen (f.1996) kom til Oppsal høsten 2017. Oppvokst på Hamar var det naturlig at Emma tilbrakte sine tidlige håndballår i Storhamar før hun flyttet til Oslo.

Emma har gjennom flere sesonger i Oppsal fått vist sitt store potensiale som kantspiller, der hun er sterk både i angrep og forsvar. Hun vil definitivt bli en svært verdifull spiller for Oppsal også neste sesong.

Det var interesse fra andre klubber, men jeg valgte å bli Oppsal fordi jeg følte det var det rette valget for meg nå, sier Emma.

Jeg føler jeg har tatt flere steg i løpet av mine år i Oppsal, og håper å kunne fortsette med det neste sesong. Det har også vært veldig positivt å se den økende interessen fra publikum og oppslutning rundt laget denne sesongen. 


‘Jeg har troen på at vi med ny trener og noen flere nysigneringer kan utvikle oss videre, og se opp mot plassene litt høyere på tabellen. Så neste sesong ser ut til å bli veldig spennende, avslutter Emma.

Vi er veldig glade for at Emma blir med oss videre, og gratulerer Emma med ny kontrakt!