Stian Bjermeland (40) er ansatt som ny hovedtrener i Oppsal – Oppsal Håndball

Stian Bjermeland (40) er ansatt som ny hovedtrener i Oppsal

Vi har gleden av å presentere vår nye dametrener for kommende sesong.

Stian Bjermeland er 40 år, har utdannelse fra Norges Idrettshøgskole og har fullført EHF Mastercoach i 2017. Stian har vært trener på høyt nivå både i Fjellhamar, Stabæk og Lillestrøm i tilsammen 6 år.  Han bor på Skjetten med samboer og 2 barn.

Vår konstituerte sportslige leder Sofia Petersen uttaler at hun er lettet over å ha fått på plass en trener som hun tror kan være med og utvikle klubben videre.

Hun sier videre at:

«Stian har mange av de kvalitetene vi har vært på jakt etter, og vi gleder oss til han er på plass i mai. Stian har jobbet på toppnivå i Norge som trener på både dame- og herresiden i flere år, og han har selv spilt i norsk Eliteserie. Dette betyr at han har en bred erfaring som vi kan dra nytte av.»

Vi ønsker Stian hjertelig velkommen til Oppsal Håndball, og gleder oss til å treffe deg i hallen!