Endre Fintland takker av ved sesongslutt – Oppsal Håndball

Endre Fintland takker av ved sesongslutt

Etter to sesonger i klubben vender Oppsals trener tilbake til Vipers.

Endre uttaler at han har hatt en helt fantastisk tid i Oppsal. -Jeg har trivdes så godt at jeg ikke ønsker å tenke altfor mye på at jeg skal gi meg i april. Jeg setter veldig pris på den spillergruppen jeg har hatt i min tid i Oppsal. Det er en god gjeng som jeg virkelig kommer til å savne når den tid kommer.  Det samme gjelder støtteapparatet, trenerteamet og administrasjonen. Her har jeg fått venner for livet. 

-Nå gleder jeg meg vilt til å komme i gang med siste del av sesongen. Så langt har vi ett poeng mer enn på samme tidspunkt i fjor.  Nå venter en periode med tøffe kamper på rekke og rad mot topplagene. Jeg håper og tror vi skal klare å bite fra oss og ha god progresjon gjennom disse kampene. 

-Dessverre har vi vært ganske uheldige med skader. Noen av skadene setter sentrale spillere ut av spill i store deler eller resten av sesongen. Det er først og fremst fryktelig kjedelig for spillerne det gjelder. Likevel er jeg ganske sikker på at kollektivet Oppsal skal klare å løse utfordringene dette gir. Jeg syntes vi fikk mange positive svar i desember.

-Selv om det kjennes leit å forlate Oppsal så ser jeg frem til å komme tilbake til Kristiansand og Vipers. Vipers er en meget veldrevet klubb som har masse spennende på gang. Rollen min vil bli assistenttrener, samt ansvar for å følge opp lokale klubber og unge talenter i Kristiansand.  For min egen del ser jeg på dette som et viktig og riktig steg i min karriere, sier Endre Fintland. 

I Oppsal er arbeidet med å finne en ny trener allerede godt i gang.