Er du student og glad i håndball? – Oppsal Håndball

Er du student og glad i håndball?

Du er hjertelig velkommen til Oppsal Arena på søndag. Sola HK med Camilla Herrem i spissen kommer til Oslo for å jakte to nye poeng.

Ta en tur til Oppsal Arena – kampstart kl. 18.00. Inngang for studenter er kun 30kr. Billetten hentes ut via vår nettløsning eller vår app Oppsal Håndball.

Kampanjekode: Student2020

Søndagens match i Oppsal Arena har stor betydning. Laget som stikker av med poengene vil øke sjansene for å unngå kvalifiseringsspill vesentlig. I skrivende stund er det Sola som ligger på kvalifiseringsplassen med ni poeng, men Oppsal har bare to poeng å gå på i forhold til rogalendingene.

Sola fikk en meget dårlig start på Rema 1000-ligaen, og lå lenge på bunnen av tabellen. Tilsvarende kamp i Åsenhallen endte med en relativ enkel seier til de blå. Etter nyttår har det imidlertid løsnet mer og mer for Sola, som på de siste fem kampene har plukket sju poeng.

Oppsal tok en sterk seier mot Fredrikstad for to runder siden, men mot Aker sist ville det seg ikke angrepsmessig. Det vil kreve mer angrepsflyt om det skal bli hjemmejubel i Oppsal Arena på søndag.

Det er grunn til å tro på en jevn og spennende match, der innsatsen garantert vil ligge nær maksnivået hos begge lag. Publikumsvennlig med andre ord – velkommen på kamp i Oppsal Arena søndag kl.18.00!