Førjulsoppgjøret gikk i Oppsals favør – Oppsal Håndball
Foto. Annick Nielsen

Førjulsoppgjøret gikk i Oppsals favør

Rett før julefreden senker seg møttes REMA 1000-rivalene til treningsoppgjør i Oppsal Arena.

Da lagene gjorde opp i serien tidligere i høst endte det uavgjort, og tirsdagens treningskamp ble også jevn. Oppsal førte det meste av kampen, men østfoldingene kom stadig tilbake, og fem minutter før slutt stod det 26-26. En skarp avslutning av Oppsaljentene bidro imidlertid til seier 30-27.

Oppsaltrener Endre B. Fintland var godt fornøyd med lagets innsats. -Jeg synes jentene står på og leverer bra. Alt i alt en god kamp for vår del.

En som dessverre måtte se kampen fra benken var Eira Aune. -De siste par månedene har jeg tidvis kjent en del smerter i kneet, men det har ikke hemmet meg så veldig under høstens kamper, forteller Eira, som er den mestscorende spilleren i REMA 1000-ligaen så langt. -Vi trodde egentlig det dreide seg om overbelastning, så tanken var å benytte den lange VM- og juleferien til alternativ trening og mye restitusjon.

Eira Aune Arkivfoto: Annick Nielsen

– Flere uker på lavbluss har imidlertid ikke hjulpet noe særlig. Vi besluttet derfor å ta en MR-undersøkelse, og den viste en rift i menisken. I utgangspunktet skal kneet kunne lege seg uten operasjon, men det var likevel en skikkelig kjip beskjed å få, siden skaden setter meg ut av spill i minst tre måneder. Ergo blir det nok ikke mer spilletid på meg denne sesongen, forteller en naturlig skuffet Eira.

Eira har kontrakt med Oppsal til 2021, og hun gleder seg til å komme tilbake i rampelyset i Oppsal Arena neste sesong. -Håndball betyr så mye for meg, og samholdet og miljøet i spillergruppa i Oppsal vil motivere meg stort. Jeg kommer til å delta på alle lagets treninger selv om jeg må trene alternativt for å holde kastarmen i gang.

-Og så kommer jeg til å være tilstede på alle Oppsals kamper framover. Det var tøft å bare kunne se på i kveld, men det er noe jeg må lære meg å takle i ukene framover.

Billetter slippes i løpet av uke 51