Oppsal starter i Bergen på onsdag – Oppsal Håndball

Oppsal starter i Bergen på onsdag

Endelig er det igjen klart for spill i REMA 1000-ligaen. Oppsal reiser til Bergen for å møte Tertnes i den første serierunden.

Det er nå seks måneder siden Oppsaljentene sist var i aksjon i en terminfestet kamp. Siden den gang har det skjedd store utskiftninger både i troppen og trenerteamet. Mange spillere skal ikle seg Oppsaldrakt for første gang i onsdagens kamp, så det vil nok også være en del sommerfugler tilstede i Bergen.

Trener Stian Bjermeland og assistenttrener Marte Arnesen-Kirkemo er spente før seriepremieren på onsdag. Foto: Annick Nielsen

Trener Stian Bjermeland har hatt tre måneder på å gjøre seg kjent med spillerne. Laget har trent godt, og i treningskampene de siste ukene har jentene vist mye positivt. Om det rekker til å utfordre Tertnes gjenstår å se. Bergenslaget, som har få endringer på laget fra i fjor, er tippet en plassering på øvre halvdel av tabellen. Tertnes stiller derfor som relativt klare favoritter på onsdag. Slik sett kan dette være en fin anledning for Oppsal til å spille med senkede skuldre.

Frida Nåmo Rønning tilhører kontinuitetsbærerne på årets Oppsallag. Foto: Annick Nielsen

Onsdagens kamp i Åsane Arena har avkast kl. 18.30. Du kan se kampen på direktesport.no.

NB! Oppsal spiller første hjemmekamp mot Byåsen søndag 6. september. Billettsalget har startet. Det kan være lurt å skynde seg da det legges ut et begrenset antall billetter på grunn av pandemien.
Les mer om billettsalget på denne siden.

Billetter må kjøpes i Oppsal Håndball appen.