Sola-Oppsal, Eliteserien Kvinner > Forhåndsomtale – Oppsal Håndball
Foto: Annick Nielsen

Sola-Oppsal, Eliteserien Kvinner > Forhåndsomtale

Søndag 20. oktober spilles den 7.serierunden i REMA 1000-ligaen. For Oppsals del venter en viktig bortekamp på Jæren.

Nyopprykkede Sola er så langt jumbo på tabellen uten poeng, og det må sies å være smått overraskende. Jærbuene, som har flere profilerte spillere i troppen, var tippet et stykke opp på tabellen før seriestart. Nå ser det ut til at sesongen først og fremst vil kunne bli en kamp om å overleve på øverste nivå.

Oppsal har plukket tre poeng på de to siste kampene, og laget er i en veldig god flyt. Den følelsen er det viktig å spille videre på i Åsenhallen på søndag. En stor dose selvtillit gir alltid et godt bidrag i forhold til å lykkes på håndballbanen.

Eli Marie Raasok var sykt god mot Aker. Med lignende målvaktsspill på søndag skal Sola få slite. Foto: Annick Nielsen

Selv om Sola står poengløse, blir det viktig for Oppsal å stille skjerpet og holde intensiteten på søndag. Jentene har vist tendenser til å falle litt i perioder av matchene, som nå sist mot Aker. I så fall kan det fort bli trøbbel mot Sola, som Oppsal dessuten har slitt mot i de siste innbyrdes oppgjørene på bortebane. Både i 2016- og 2017-sesongen endte jevne kamper med ettmålsseire til vertene.

Søndagens match vil ventelig også bli jevn, men der poengene denne gang forhåpentlig vil finne veien til Oslo. Kampstart er klokken 18.00, og kampen kan du som alltid se på direktesport.no.