Det er to formlag som møtes i Oppsal Arena når Tertnes kommer på besøk – Oppsal Håndball
Foto: Annick Nielsen

Det er to formlag som møtes i Oppsal Arena når Tertnes kommer på besøk

Hjemmejentene har tatt 7 poeng på de fire siste kampene, mens Tertnes banket Aker i siste serierunde og har dessuten tatt seg videre i EHF-cupen. På tabellen ligger bergenserne to poeng foran Oppsal, så det bør kunne bli en tett match.

Endre B. Fintland har taktikken klar. Foto: Annick Nielsen

Oppsaltrener Endre Birkrem Fintland er likevel klar på at motstanden på søndag vil være et hakk opp sammenlignet med Oppsals siste kamper:

Tertnes har på papiret et lag vi skal ha en god dag for å slå. På den annen side føler jeg at vi både har god flyt og ikke minst er i en positiv utvikling. Den gode følelsen vi har fått gjennom de siste matchene er det nå viktig at vi bygger videre på for å forbedre oss ytterligere. Dersom vi klarer å være på gjennom to fulle omganger har jeg håp om at Tertnes skal få slite.

Eira Aune er vanskelig å stoppe. Foto: Annick Nielsen

Publikum kan forvente et spennende oppgjør i Oppsal Arena, der flere av hjemmelagets profiler viser storform. På bortelaget er Linn Gosse tilbake etter spill i lavere divisjoner. Som lagets toppscorer synes hun å ha taklet returen til eliten veldig greit, og hun blir en av flere å se særlig opp for på søndag.

Frida Nåmo Rønning har funnet storformen. Foto: Annick Nielsen

Oppsal stiller uansett veldig godt forberedt, og jentene har ambisjoner om å fylle nye poeng på kontoen. Den oppgaven er mye enklere med solid tribunestøtte – velkommen på kamp i Oppsal Arena søndag kl. 18.00!

Eli Marie Raasok er tent før søndagens match.