Oppsal – Storhamar – Oppsal Håndball
Foto_ Annick Nielsen

Oppsal – Storhamar

Søndag kl. 18.00 er det klart for den andre hjemmekampen i REMA 1000-ligaen, og motstanden er omtrent så tøff som den kan bli.

Årets sesongoppsett har gitt Oppsal tøffe kamper på rekke og rad i innledningen, og søndagens kamp er intet unntak. Storhamar har startet sesongen forrykende, og står med full pott og 50 plussmål så langt etter fire kamper på hjemmebane. I siste serierunde moste hamarsingene Aker 40-20.

Oppsal kan gå kampen i møte med lave skuldre. Jentene har levert bra mot gode motstandere, og dette blir en fin anledning til å stresse enda et av landets beste lag. Og vi minner om at Oppsal, noe overraskende, vant borte mot nettopp Storhamar så sent som i februar.

Emma Skinnehaugen, Oppsal Foto: Annick Nielsen

Et av flere interessante poenger i søndagens match blir duellen mellom tvillingsøstrene Elise og Emma Skinnehaugen, som begge er nøkkelspillere på hvert sitt lag. Et annet er hvordan Oppsal vil klare å demme opp for Guro Nestaker, som spilte to sesonger for Oppsal fra 2016. Guro er mestscorende i REMA 1000-ligaen, og hun kan stå foran sitt store gjennombrudd når hun debuterer på A-landslaget senere i måneden.

En annen profil på banen er Oppsals Eira Aune, som leverte en fantastisk fjorårssesong. Eira viser storform igjen, og hun var Oppsals beste mot Byåsen på onsdag. Det lover godt foran landslagssamlingen neste uke, der Eira skal debutere på rekruttlandslaget. På søndag blir hun en viktig brikke i Oppsals kamp om lagets første poeng i årets REMA 1000-liga.

Eira Aune Foto: Annick Nielsen

Søndagens kamp har avkast kl 18.00, og det er absolutt ingen grunn til å sitte hjemme med så mange profiler til stede i Oppsal Arena. Attpåtil er det gratis inngang! Du sikrer deg dine gratis billetter ved å laste ned Oppsal Håndball sin nye billettapp.