Oppsal-Gjerpen HK Skien, Eliteserien Kvinner > Kamprapport – Oppsal Håndball
Foto: Annick Nielsen

Oppsal-Gjerpen HK Skien, Eliteserien Kvinner > Kamprapport

Årets siste seriekamp endte med storseier 30-15 til Oppsal.

Det ble tidlig klart at det var klasseforskjell mellom tabellnaboene i Oppsal Arena. Oppsal fosset fra til en tidlig 5-1-ledelse, og siden så hjemmejentene seg aldri tilbake.

Guro Svennevig kunne noterte seg for fire mål fra linja. Foto: Annick Nielsen

Ved pause var de blå i føringen med seks mål (15-9), og avstanden økte raskt utover i andre omgang. Gjerpens angrepsspill ble aldri noen trussel for et tålmodig Oppsalforsvar, som hele veien hadde veldig god kontroll.

Vilde Andersen Vinje Foto: Annick Nielsen

Målvakt Eli Marie Raasok fikk prisen som Oppsal beste spiller i kveld, mens Maren Tollefsen fikk BB-prisen på bortelaget. Mariann Gabrielsen puttet seks ganger og ble kampens toppscorer.

Eira Aune tar juleferie som toppscorer i REMA 1000-ligaen. Hun har puttet 81 ganger, noe som gir et formidabelt snitt på 7,4 mål per kamp. Foto: Annick Nielsen
Som vanlig leverte Eli Marie Raasok en god kamp – hun ble utpekt til Oppsals beste spiller i kveld. Foto: Annick Nielsen
Seks fulltreffere for Mariann Gabrielsen fra vingposisjon. Foto: Annick Nielsen

Etter å ha underprestert sist mot Fana, var Oppsal virkelig tilbake i godt, gammelt slag i kveld. Ikke minst var det gledelig at så mange fikk det til framover på banen, og at jentene klarte å holde fokus i to fulle omganger.

Nå stunder det mot VM, noe som betyr et langt opphold i REMA 1000-ligaen til januar. Oppsal går inn i VM- og julepausen på niendeplass på tabellen med ni poeng, noe som absolutt gir et godt utgangspunkt før andre halvdel av sesongen. Det er kort vei opp til flere lag foran på tabellen, mens det nå har åpnet seg en større luke til lagene under.

Emma Skinnehaugen Foto: Annick Nielsen
Mie Elen Rakstad Foto: Annick Nielsen

2020 starter for øvrig opp med med hjemmekamp mot Vipers den 5. januar, så da er det bare å glede seg til å starte det nye året med masse fin håndball.

Oppsals lag: Vilde Tornes Finneide, Susanne Andersson, Eli Marie Raasok – Mariann Gabrielsen 6, Eira Aune 3 (2), Emma Skinnehaugen 3, Hanne Andve, Mie Elen Rakstad 1, Sara Sætre Rønningen 2, Ricke Bøttger, Vilde Andersen Vinje 3, Guro Lundtveit Svennevig 4, Lina Marie Jensen 4, Thea Imani Sturludottir 2, Pernille Normann Eriksen og Frida Nåmo Rønning 2

Toppscorer Gjerpen: Iben Ruud 5
Dommere: Eivind Holager og Håkon Aksdal
Utvisninger: Oppsal 1×2 min; Gjerpen ingen

Lina Marie Jensen nettet fire ganger i kveld. Foto: Annick Nielsen
Sara Sætre Rønningen Foto: Annick Nielsen