Oppsal-Fredrikstad Bkl., REMA 1000-ligaen Kvinner 2122 > Forhåndsomtale – Oppsal Håndball

Oppsal-Fredrikstad Bkl., REMA 1000-ligaen Kvinner 2122 > Forhåndsomtale

Førstkommende søndag er det endelig klart for ny hjemmekamp i Oppsal Arena. Med ca 600 tilskuere og en god opplevelse på tribunen forrige kamp håper vi mange tar turen igjen. Det gir alle spillere og støtteapparat en ekstra motivasjon til å prestere godt.

Dette sier hovedtrener Stian Bjermeland om kampen og perioden etter sist kamp:

Søndag kommer Fredrikstad til Oppsal Arena. Vi gleder oss naturligvis til kamp igjen etter to fine prestasjoner som ga oss seire.

Foto: Andreas Kristoffer Berge, kvinneidrett.no

Fredrikstad holdt følge med Molde helt inn i NM kvartfinalen nylig, men har variert en del i kampene i det siste. Vi møtte de i en treningskamp tidlig i oppkjøringen og tapte stort. Da fikk vi kjenne litt på tempoet og trøkket som Fredrikstad har i spillet sitt. Det er vi ganske lystne til å snu om på og revansjere nå. Jentene trener bra og vi har fått lagt inn noen fine økter med fysisk trening og håndball sidene kampen forrige onsdag.

Som for folk ellers er det noe sykdom ute og går, men dette må vi bare regne med og satser på at de fleste er klare til søndag. Må dessverre melde om en dårlig nyhet angående kneet til Lea Malesevic. Mr bilder viser at korsbånd og menisk er røket i samme kne som forrige gang hun røk korsbånd. Lea har vært kjempe lei seg de siste dagene og det er lett å forstå når vi vet hvor alvorlig skade dette er. Vi får bare støtte henne som best vi kan for at hun skal bli bra igjen.

Laget hadde en kjempeopplevelse på forrige hjemmekamp med alle som var tilstede på tribunen. Det ga oss ekstra energi og jeg håper at alle som var i hallen også synes det var artig å se håndball. Det hadde vært ekstremt gøy om alle kommer tilbake på søndag og tar med en venn til i tillegg.

Foto: Andreas Kristoffer Berge, kvinneidrett.no