Oppsal ønsker Byåsen velkommen på søndag – Oppsal Håndball
Foto: Andreas Kristoffer Berge

Oppsal ønsker Byåsen velkommen på søndag

Det blir trønderbesøk i sesongens første hjemmekamp i Oppsal Arena.

Byåsen pleier alltid å være dere oppe i medaljestriden, og laget er også denne sesongen tippet å kunne kjempe om en plassering høyt på tabellen. «Nye Oppsal» vil derfor bli stilt ovenfor solide utfordringer på søndag.

Kristin Halvorsen har kommet «hjem» etter to års utlendighet i Molde.
Arkivfoto: Annick Nielsen

Oppsal har likevel et par små fordeler å gå på. Hjemmebane er alltid et pluss, selv om det denne gang bare vil bli solgt et begrenset antall billetter. Dessuten har Oppsal allerede spilt en seriekamp, mens dette blir Byåsens første oppgjør i årets REMA 1000-liga. Det vil alltid være noe usikkerhet om hvor et lag står før premieren.

Islandske Birta Run Grétarsdottir er en av mange nye spillere på Oppsal i år. I seriepremieren mot Tertnes puttet hun 5 mål. Arkivfoto: Annick Nielsen

Dette blir første anledning for hjemmepublikummet til å se de mange nye Oppsalspillerne i aksjon. Jentene og støtteapparat gleder seg stort til første hjemmekamp, og de vil satse alt på å få til en liten overraskelse i Oppsal Arena på søndag.

Billetter finnes i Oppsal Håndball appen, der det er førstemann til mølla som gjelder. Velkommen på kamp søndag kl. 18.00!