Oppsal-Byåsen Elite, Eliteserien Kvinner > Forhåndsomtale – Oppsal Håndball
Foto: Annick Nielsen

Oppsal-Byåsen Elite, Eliteserien Kvinner > Forhåndsomtale

Oppsal innleder 2020 med tøffe utfordringer på rad og rekke. Byåsen er neste motstander i Oppsal Arena, og trønderne jakter som alltid medalje.

Da Vipers nylig var på besøk ble det servert håndballfest foran fullsatte tribuner i Oppsal Arena. Hjemmejentene stod godt i mot, selv om det endte med femmålstap mot lederlaget i Rema 1000-ligaen.

Byåsen, som i øyeblikket troner på sølvplassen på tabellen, har tatt ni poeng på de siste fem kampene. Trønderne bør likevel være en fin utfordring for tente Oppsaljenter. Da lagene spilte i Trondheim i høst vant Byåsen knepent 30-27. Selv om onsdagens motstander synes å ha den gode egenskapen å dra jevne kamper i sin favør, har også andre lag vist at de mulig å komme på talefot med. Nå sist var det Aker som holdt følge nesten helt hjem.

Oppsal har benyttet de siste par ukene til å trene godt, og jentene ønsker igjen å underholde publikum. Med støtte fra tribunen blir kampen om viktige poeng alltid litt enklere. Velkommen til en hyggelig håndballkveld i Oppsal Arena onsdag kl. 18.00!

Billetter ordner du enklest i Oppsal-appen.