Cupseier for Oppsal – Oppsal Håndball

Cupseier for Oppsal

Oppsal er videre til neste NM-runde etter å ha slått Nordstrand 30-28.

Oppsal startet friskt i Nordstrand Arena. De løp hjemmelaget i senk i åpningsminuttene, og da Nordstrand tok time-out etter ti minutter var Oppsal 5 mål foran. Nordstrand kjempet seg tilbake i kampen, mye fordi Oppsal produserte altfor mange tekniske i etablert angrep. Ved pause var lagene like langt; 14-14.

Den andre omgangen startet jevnt, men midtveis, på 20-20, sa Oppsal takk for følget. Jentene opparbeidet seg et forsprang på 6 mål, og selv om Nordstrand nærmet seg igjen mot slutten av kampen, endte det med en ganske så kontrollert seier 30-28.

Frida Nåmo Rønning var igjen Oppsals beste spiller. Foto: Annick Nielsen

Oppsal varierte mye i prestasjonene i denne kampen. Tidvis var det fart og kreativitet, men også perioder med unødige tekniske feil og lite oppfinnsomhet. Uansett var det veldig positivt med seier i dag, det bør bygge selvtillit i spillergruppa fram mot de kommende viktige kampene i REMA 1000-ligaen.

Jeg er fornøyd med at vi klarer å samle oss og jobber oss igjennom kampen sånn at den ender med seier. Vi får anvendt noen verktøyer som vi har trent på i angrepsspillet som fungerer. Det gjør at vi får kontroll og avgjør kampen utover i 2.omg. Vi må jobbe videre med å holde nivået vårt, vi synker for mye og for lenge. Det må vi bryte ut av mye tidligere hvis vi skal ha sjanse mot Fredrikstad på søndag.

Oppsaltrener Stian Bjermeland

Frida Nåmo Rønning fikk prisen som Oppsals beste, mens Iben Helland Flø fikk utmerkelsen på hjemmelaget.

Oppsal mønstret følgende spillere til NM-kampen:
Benedikte Kalstad Hernes, Julie Næss Brodahl, Vilde Tornes Finneide – Mariann Gabrielsen, Tiril Spæren 1, Mille Tveit Porsmyr 1, Emma Skinnehaugen 6 (2), Lorin Sendi 3 (1), Sofie Fynbo Larsen 2, Sara Jakobsen Madsen 6, Ida Marie Petersen, Lea Janicijevic Malesevic, Amalie Hedvig Haug 2, Kristin Halvorsen 3, Frida Nåmo Rønning 6 og Mari Stensrud

Hvem som blir motstander i neste NM-runde blir klart på torsdag.
Det som er klart er at Oppsals neste kamp er REMA 1000-ligaoppgjøret mot Fredrikstad førstkommende søndag i Oppsal Arena. Kampstart kl 18.00. Billettsalget har startet, så skynd deg å skaffe billetter og få en fin start på høstferien.