Rekruttjentene er klare for lerøykvalifisering på hjemmebane – Oppsal Håndball
UBESEIRET: Rekruttjentene jubler etter to av to seiere forrige runde!

Rekruttjentene er klare for lerøykvalifisering på hjemmebane

Oppsals rekruttjenter skal spille kvalifisering til Lerøyserien i Oppsal Arena. Der venter to kamper, og vi har tatt en prat med rekrutt trener Mats Julius Haakenstad for å høre om hvordan det står til med laget før siste kvalifisering til Lerøyserien.

Kan du fortelle litt om første del av kvalifiseringen, som var for en drøy måned siden?

–Forrige runde ble en god suksess. Vi har en god blanding av jenter født 2006 og 2007 (og en 2008). Disse har jobbet godt i starten for å bli samkjørte. Det var en spent gjeng som reiste oppover til Trondheim. Første kamp mot AK28 startet veldig bra. Forsvaret satt og vi fikk kontret inn en god ledelse. Kampen utover ble jevn og vi fikk satt vinnermålet rett før slutt. Det var en god kamp mot ett lag som vant Bring i sin årsklasse for to år siden. Andre kamp mot Lørenskog startet ganske likt som AK28, men sakte men sikkert kom Lørenskog inn i kampen. Vi hadde ledelsen hele veien og klarte å holde unna. Alt i alt en meget god helg med full pott, svarer Haakenstad.

Hvilke forventinger har dere for denne helgen?

–Først og fremst gleder oss veldig til kvalifisering på hjemmebane. Vi møter ett ubeseiret Gneist og Kolstad i våre to kamper. Viktigste blir som i Trondheim å være på fra start og ikke minst jobbe for å gjøre gode prestasjoner. Med gode prestasjoner kommer resultatene automatisk og det er det som har er vårt hovedfokus, sier Haakenstad.

Jubelbilde fra forrige kvalifiseringsrunde i Trondheim.

Hvordan har dere jobbet inn mot denne helgen, etter de gode resultatene sist?

–Mot denne runden har vi jobbet med å utvikle spillet vårt enda mer. Vi har spillere som er med i ulike arenaer elite, 2.div, 3.div, og 20. Så det er ikke mye tid vi alle sammen får før hver runde, men med samme prinsipper på alle lag går det raskt for jentene å bli kjent, sier Haakenstad.

–Så vil jeg bare komme med en siste oppfordring. Det er høstvær i Norge, men vi lover varm kaffe, god stemning og god håndball i Oppsal arena til helgen. Vi spiller lørdag kl 13:00 og søndag kl 12:30, avslutter han.

Kampprogram for helgen: