Fortsatt ledig plass på Håndballskolen uke 25 – Oppsal Håndball

Fortsatt ledig plass på Håndballskolen uke 25

Ønsker du en inspirerende og morsom start eller avslutning på sommerferien, og samtidig utvikle deg som håndballspiller, så er Oppsal Arena og vår Håndballskole stedet å være i uke 25 ( 20-24.juni). 

Mandag til fredag fra kl 09.00 -15.00 vil vi ha mange spennende og dyktige trenere i sving for å gi alle gode håndballopplevelser og en best mulig start på sommerferien.

Nytt av året er at vår nye hovedtrener Henrik Wilhelmsen vil ha hovedansvaret for håndballskolen. Han har lang erfaring med flere store håndballskoler på høyt nivå rundt om i Norge. Så vi kan love flere nyheter og en uke som vil inspirere barna som melder seg på. Det blir trenere fra Oppsal sitt A-lag og rekruttlag.

Vi er opptatt av at hver enkelt spiller får en tett oppfølging og utvikler tekniske håndballferdigheter i løpet av håndballskolen, og samtidig har det ordentlig moro! Det blir en variert uke med hovedvekt på lek med ball og teknisk trening. Vi kommer til å dele opp gruppene etter alder og nivå slik at vi får mest mulig homogene grupper.

Det blir også en avslutningsturnering  (VM dag) med premiering. I tillegg arrangerer vi ”Håndballskolens store Talentiade” med elitespillerne som dommerpanel og Henrik Wilhelmsen som «programleder».

Det blir muligheter for å skrive autografer!

Håndballskolen er et tilbud for de som er 6-12 år( NB! åpent for de som er født i 2009) 
Påmeldingen er gyldig gjennom betaling på betalingslinken til deltaker.no
Påmeldingsfrist 15.ma for første uken og 15. juni for siste uken, men første mann til mølla.

PRIS
Ukepris er kr 2.200,- for medlemmer / kr. 2.400.,- eksterne deltakere. 

Prisen inkluderer lunsj og frukt alle dager, t-skjorte, drikkeflaske, og et meget godt sportslig opplegg med gode trenere.

Link til påmelding

Gjør som Amalie Haug fra Elite laget gjorde, bli med på Oppsal IF Håndballskole 

 «Jeg syntes det var veldig gøy og sosialt. Også gledet man seg litt ekstra til siste dag da det var ulike konkurranser og turnering»

Amalie Haug.