Seriestart 2. september? – Oppsal Håndball
Foto: Annick Nielsen

Seriestart 2. september?

Det ble en spesiell avslutning på sesongen 2019/2020. Koronasituasjonen gav en brå slutt og store deler av våren har Oppsals jenter måtte ha egentrening uten å treffe resten av laget.

Sakte, men sikkert åpner samfunnet gradvis opp, Oppsal Arena er igjen åpnet og treningene er i gang – med restriksjoner.

Mange har lurt på hva som skjer angående neste sesong – og vi er veldig glade for å kunne fortelle at terminlisten for sesongen 2020/2021 er nå klar!

Forutsetninger som må være på plass før sesongen starter er;

  • Normal trening med full kontakt må kunne starte senest rundt 1. august.  
  • Det må bli tillatt å spille mot andre lag
  • Det må også være slik at man ikke må være i karantene hele tiden. Det er ikke mulig for håndballen som har spillere som både jobber og studerer ved siden av å spille håndball.

I hvilken form kampene avholdes er foreløpig ikke sikkert, men vi ser frem til å kunne ønske velkommen til Oppsal Arena og hjemmekamper i REMA 1000 ligaen 2020/2021.

Om alle forutsetninger er på plass venter tre tøffe kamper Oppsals jenter i sesongstarten

Da starter Oppsal REMA 1000-ligaen 2.sept med en tøff bortekamp mot Tertnes. Første hjemmekamp blir 6.sept mot Byåsen og deretter går turen til Kristiansand for møte med Vipers i den 3.kampen. Det blir dermed en knalltøff åpning med kamper mot tre av de fire beste lagene fra fjorårets serie. 

Det skal et nytt Oppsal-lag se på som en kul utfordring og de gleder oss til oppgavene. Med ny trener og mange nye spillere starter de opp med blanke ark.

Vi skal være offensive og kanskje by på en overraskelse eller to. Laget trener bra og gjør det beste ut av den treningssituasjonen vi er i, sier trener Stian Bjermeland.

Nå har vi endelig kommet inn i hallen for å teste om det er noe futt i skuddarmen og vi håper at det snart skal bli mulig å smelle til litt i dueller.

Det er ingen tvil om at vi gleder oss til en ny sesong i REMA 1000 ligaen. Stian og jentene er fornøyde med å være i gang med fellestreninger.

Vi ser frem til at hele Oppsal Håndball igjen skal møtes til kamp – og gleder oss til å møte publikum, spillere og sponsorer velkommen til Oppsal Arena