Oppsal møter nok en medaljekandidat – Oppsal Håndball
Foto: Annick Nielsen

Oppsal møter nok en medaljekandidat

Et hjemmelag i fin flyt møter en gammel storhet på søndag.

For inntil et par år siden ville søndagens oppgjør i Oppsal Arena først og fremst dreie seg om hvor mange mål Larvik skulle vinne med. Nå er situasjonen en litt annen. Larvik har fått konkurranse i Norge, og de er i tillegg i økonomiske problemer.

Til tross for omstendighetene må likevel bortelaget ses på som favoritter på søndag. Larvik innehar bronseplassen på tabellen, og de var også ganske overlegne da de slo Oppsal med 13 mål for bare seks uker siden.

Mer jubel i vente i Oppsal Arena på søndag? Foto: Annick Nielsen

Den gang var imidlertid Oppsal svake for dagen, og hjemmejentene viste så sent som på onsdag at når det klaffer så kan de duge mot hvem det måtte være i norsk håndball. Det er lov å håpe på at alt stemmer hos de blå også på søndag. Da vil publikum få servert en god og spennende håndballkamp.

Les også Endres hjørne med trenerens forhåndsvurdering av kampen

Søndagens kamp starter kl. 18.00. Legg turen til Oppsal Arena og gi din støtte til Oslos beste damelag.  Og husk – håndball oppleves alltid best i hall – velkommen til Oppsal Arena!

Billetter får du kjøpt her

Er du OBOS-medlem får du redusert pris ved å legge inn promokode obos2019 når du kjøper billett. Les mer om OBOS-fordelen her.