Endres hjørne – Oppsal Håndball

Endres hjørne

Oppsaltrener Endre B. Fintland vurderer søndagens kamp mellom Oppsal og Larvik.

Hei alle Oppsal-supportere!
I skrivende stund er det en veldig fornøyd trener som forbereder seg til kamp mot Larvik etter seier mot serietoer Storhamar på onsdag!
Jeg er meget fornøyd med hvordan vi fremsto i kampen mot Storhamar. Vi kjempet i alle dueller og sto virkelig sammen som et lag. Vi gjorde også en god kamp mot Storhamar i Oppsal Arena, men nå klarte vi å holde hodet kaldt og ro seieren i land. Det viser at vi virkelig kan når alle er på og blør for Oppsaldrakta!
Foto: Annick Nielsen
På søndag er det klart for ny kamp mot Larvik, som ligger på tredjeplass på tabellen med lik poengsum som Storhamar på sølvplassen. Vi møter et Larviklag som virkelig sliter økonomisk, og som har en usikker fremtid i vente.
For min, støtteapparatet og jentene sin del har vi valgt å bruke lite krefter på situasjonen Larvik befinner seg i. Vi fokuserer utelukkende på å gjøre alt vi kan for å levere en god kamp mot en meget sterk motstander.
Larvikjentene viste at de klarer å holde hodet på rett plass da de vant hjemme mot Fana på onsdag. Det blir utvilsomt en tøff batalje, men jeg kan love at Oppsal stiller veldig kampklare på søndag!
For egen del ser jeg også frem i mot håndballtrening med «Lørdagsgjengen» lørdag 9.mars. Dette er et ny-oppstartet tiltak hvor yngre håndballspillere i Oppsal får mulighet til en ekstra trening i måneden. Her vil det være fokus på bakspillere, kantspill, linjespill og målvakter. Hovedfokuset vil være individuell utvikling i både forsvar og angrep.  Jeg gleder meg masse til å treffe mange unge talentfulle spillere fra klubben vår. Det vil bli en perfekt oppkjøring til en tøff bortekamp mot Tertnes på søndagen.
Jeg ønsker alle hjertelig velkommen til kamp i Oppsal Arena!
Sportslig hilsen
Endre B. Fintland