Serielederne kommer på søndag – Oppsal Håndball

Serielederne kommer på søndag

Oppsal blir stilt ovenfor en real utfordring når Vipers gjester Oppsal Arena.

Vipers har definitivt overtatt tronen i norsk damehåndball. Sørlendingene styrer med stø kurs mot seriemesterskapet for annet år på rad etter mange år med Larvik-dominans. Laget fra sør har opparbeidet seg et forsprang på 6 poeng på tabellen, og denne ledelsen har de ikke tenkt å skusle bort.

Riktignok gikk Vipers på et overraskende tap for Molde for en måned siden, og så sent som i fjor måtte de slite for å klare uavgjort i Oppsal Arena. Sjansen for at det vil gjenta seg er ikke veldig stor når serielederne mønstrer sine mange landslagsspillere på søndag.

Et veldig tett kampprogram med både Eliteserie og Champions League er vel det eneste som taler imot gjestene. Det, i kombinasjon med noe undervurdering og et hjemmelag som skulle treffe toppnivået gjennom en hel kamp, ja da kan det kanskje bli en spennende match i Oppsal Arena.

Les også Endres hjørne med trenerens forhåndsvurdering av kampen

Eira Aune har puttet flest spillemål av alle så langt i Eliteserien 2018/19. Oppsal vil trenge en Eira «on fire» også mot Vipers. Foto: Annick Nielsen

Søndagens kamp starter kl. 18.00.  Legg turen til Oppsal Arena og se flust av landslagsspillere i aksjon mot Oslos beste damelag. Her trenger hjemmejentene definitivt mest mulig støtte fra tribunen. Og husk – håndball oppleves alltid best i hall – velkommen til Oppsal Arena!

Billetter får du kjøpt her