Endres hjørne – Oppsal Håndball

Endres hjørne

Oppsaltrener Endre B. Fintland vurderer søndagens kamp mellom Oppsal og Vipers.

Hei alle Oppsal-supportere!
På søndag er det klart for en ny hjemmekamp for i Oppsal Arena. Denne gangen er det et meget sterkt lag som står på motsatt banehalvdel, nemlig Vipers Kristiansand. Vipers ligger på 1.plass og er utvilsomt det beste laget i årets eliteserie.
Etter litt over halvspilt serie ligger Oppsal på en 8.plass. En plassering vi så langt må si oss ganske fornøyd med, særlig med tanke på at vi er et ungt og helt nytt lag foran denne sesongen.
I de neste fire kampene skal vi møte lag jeg tror vil utgjøre topp fire ved sesongslutt. Kampprogrammet viser at Vipers, Storhamar, Larvik og Tertnes er våre neste motstandere. Det blir definitivt en tøff og krevende utfordring.
Foto: Annick Nielsen
For oss handler kampen på søndag først og fremst om å finne tilbake til den «krigerske» innstillingen vi hadde på hjemmekampen mot Storhamar. Dersom vi skal klare å gi Vipers kamp så må evnen og viljen til å «trøkke» til i duellene være på topp! Vi vet at kampen blir vanskelig, men med god støtte fra publikum og «Sandstorm» på anlegget skal jentene gi alt i søndagens kamp.
Jeg gleder meg til å treffe Vipers-spillerne igjen!
Sportlig hilsen
Endre B. Fintland