Oppsal til kvalik – Oppsal Håndball

Oppsal til kvalik

Oppsal sikret kvalikplassen med seier mot Vålerenga i Oppsal Arena onsdag.

Tabelljumbo Vålerenga var heller ikke denne gang noen reell utfordring for Oppsal.

Blåtrøyene opparbeidet seg relativt raskt en klar ledelse, og ved pause sto det 13-8. Vålerenga hentet inn noe av forspranget, og var en periode i den andre omgangen bare to mål bak. Imidlertid slo Oppsal tilbake, og på stilllingen 21-19 sa hjemmelaget takk for følget og scoret fem mål på rappen uten kvitteringer fra gjestene. Oppsal kunne dermed til slutt sikre en ganske så kontrollert seksmålsseier, uten å ta ut alt, men tilstrekkelig for å skape god stemning denne onsdagskvelden i Oppsal Arena.

Dagens spiller for Oppsal var hurtigtoget Anders Jørgensen som hadde en strålende aften og kvitterte ut ti mål. Bestemannsprisen til Vålerenga gikk til Simen Lereim.

Etter en sterk sluttspurt de siste ukene endte Oppsal til slutt på tiendeplass med 13 poeng, samme antall som Runar, men Oppsal går bak på innbyrdes oppgjør. Nå gjelder det å omstille for to umåtelig viktige kvalifiseringskamper, som i fjor, mot Sandefjord.