Klare for semifinale! – Oppsal Håndball

Klare for semifinale!

Oppsaljentene tok tidlig tak i kampen, og kvartfinalen mot Romerike Ravens. Det ble til slutt en komfortabel seier, og dermed er jentene klare for semifinalen i NM.

I NM er det vinn eller forsvinn, og det sto om en semifinale i dagens kamp. Jentene starter i et forrykende tempo, og sammen med godt forsvarspill går de opp i en seks-målsledelse etter halvspilt første omgang. De fortsetter det gode kontringsspillet og leder 19-13 til pause.

Etter pause fortsetter jentene å holde Romerike Ravens bak seg, før de etter halvspilt omgang drar i fra og vinner til slutt komfortabelt 37-26. Dermed er jentene videre til semifinalen i NM.

–Det var deilig!

Hanna Gåsvær blir kåret til Oppsals beste spiller og oppsummerer kampen slik:

–Jeg synes vi får en veldig god start, og får gjort mye av det vi har pratet om før kampen. Vi får opp en god aggressivitet og lager mange brudd i angrepsspillet deres. Det gode forsvaret gjør at vi får løpt masse, og kommet oss godt inn i kampen, noe jeg synes har manglet litt tidligere i sesongen, sier Hanna

Hun får god støtte av Karoline Lund, som også spiller en god kamp og blir vår toppscorer med ni mål.

–Det var deilig! Jeg synes forsvaret er bra store deler av kampen, som gjør at vi får løpt mye på dem. Vi starter veldig bra, før vi får en liten dupp i midten av første omgang, men vi kommer oss heldigvis opp igjen , sier Karoline.

–Men så synes jeg vi får til å holde oss stabile etter det, fullfører Hanna.

I morgen klokken 14:00 trekkes hvem vi møter i semifinalen.