Spennende kvartfinale i vente! – Oppsal Håndball
Foto: Janne Bølstad

Spennende kvartfinale i vente!

På onsdag har Oppsal muligheten til å komme til semifinalen i NM for 2.gang i klubbens historie! Da må først Romerike Ravens slås i Oppsal Arena!

Vi har tatt en prat med Henrik Wilhelmsen, og bedt om hans tanker før kampen:

–Først og fremst er det utrolig moro med NM. Det er muligheten for de litt mindre klubbene til å hevde seg hvis man har marginer med trekningen og klaff i enkeltkamper. Vi vet at på vårt beste kan vi skape trøbbel for de fleste! Så det ville vært fantastisk om vi skulle kommet oss til en semifinale! Det har vi virkelig lyst til, og vi skal gjøre alt vi kan, sier Henrik.

–Romerike Ravens har hatt en fin utvikling gjennom sesongen og blant annet slått Fredrikstad og Follo på bortebane! Det står det stor respekt av! Vi forventer definitivt en tøff kamp i morgen! I tillegg er det er mange spillere fra Ravens og Oppsal som tidligere har spilt sammen, så det er alltid litt ekstra spesielt, fortsetter Henrik.

–For vår del har vi hatt fin utvikling i forsvarsspillet. Mot Larvik sist så stod vi godt etablert forsvar i lange perioder, men ble dessverre straffet for altfor mange enkle feil i angrep som resulterte i kontringer i mot. Vi har ønske om å gjenskape aggressiviteten i forsvarsspillet mot Ravens! Så håper vi at det kan bidra til at vi får kjørt det tempoet vi ønsker i ankomstspillet, sier han.

–Vi håper å se mange av dere i hallen i morgen, klare for å gi lyd fra dere og være den 8.spilleren vi trenger, avslutter Henrik.

VI SEES!