Damene tar turen til Larvik – Oppsal Håndball
Foto: Janne Bølstad

Damene tar turen til Larvik

Onsdag tar damelaget turen til Larvik og Jotron Arena for kamp mot Larvik HK. Kampen blåses i gang 18:00. Det blir en tøff oppgave mot et godt lag, les hva Henrik Wilhelmsen tenker om kampen.

En sikkelig test
–Vi gleder oss til en spennende utfordring i Larvik. Onsdagens motstander har vært veldig solide så langt denne sesongen. 4 av 4 seiere, og i snitt har de vunnet kampene med 14 mål! Det er rett og slett imponerende. Selv har vi vunnet 6 av 7 obligatoriske kamper denne sesongen, og er veldig fornøyde med det! Men mot Larvik kan vi slippe ned skuldrene og være en underdog i angrepsposisjon. Det håper jeg skal passe oss fint, sier Henrik Wilhelmsen.

–Larvik er et ordentlig fysisk lag, med to solide linjespillere som gjør at de har spilt ekstremt mye 7 mot 6. Det må vi definitivt være godt forberedt på! I tillegg så har de fått en større bredde enn de hadde i fjor. Dobbel dekning på alle plasser gjør dem så gode at de kan skape trøbbel for både Vipers og Storhamar på sitt beste. Med bl.a.Julie Hulleberg inn i midtforsvaret har de også tatt store steg forsvarsmessig, legger Wilhelmsen til.

Håper å komme opp på nivå
–For vår del så gikk vi forrige uke videre i NM forrige, mot Haslum. Det var viktig med seier, men det er mye vi har lyst til å rette på fra den kampen. Vi håper å finne tilbake til aggressiviteten vi hadde forsvarsspillet, og tempo i ankomsten mot Tertnes. Da var vi ordentlig gode, sier Wilhelmsen.

–Ellers er det ikke noe nytt i spillertroppen. Alltid noe smårusk, men alle bortsett fra Eira Aune er disponibel. Når det gjelder Eira så ser det bedre og bedre ut for hver uke. Men vi må fortsatt være litt tålmodige, avslutter han.