Spennende oppgjør i REMA 1000-ligaen: Oppsal mot Haslum! – Oppsal Håndball

Spennende oppgjør i REMA 1000-ligaen: Oppsal mot Haslum!

Søndag er det klart for et spennende lokaloppgjør i REMA 1000-ligaen når Oppsal møter Haslum! Klokken 18:00 braker det løs i Oppsal Arena, Her blir det viktig for begge lag å vise hvem som er best, både på banen og på tribunen.

Oppsal i toppform etter seier mot Fana

Oppsal kommer fra en sterk seier mot Fana i Bergen forrige helg. Etter en solid prestasjon sikret laget seg verdifulle poeng, og nå ser de frem til å fortsette poengsankingen mot Haslum. Med god flyt i spillet og høye ambisjoner, er det mye som tyder på en spennende kamp for publikum å se frem til.

Imponerende søtte fra publikummet

Serieåpningen mot Molde ble en stor suksess, med nesten 1.000 tilskuere på plass for å støtte Oppsal. Den elektriske stemningen på tribunen ga laget ekstra energi, og dette engasjementet fra publikum er uvurderlig for spillerne. Forventningene er nå høye om at tribunen igjen vil fylles til randen når Haslum står på motsatt banehalvdel.

Oppfordring til supporterne: Kle dere i Blått!

Alle oppfordres til å ta turen til Oppsal Arena og bidra til en fantastisk ramme rundt kampen. Ved å kle seg i blått og heie frem laget, kan publikum virkelig gjøre en forskjell. Det er ikke bare på banen kampen avgjøres, men også gjennom støtten fra tribunen.

Kampen starter klokken 18:00, og det er duket for en spennende kveld med håndball på høyt nivå. Oppsal Arena venter på å bli fylt med energi og farger, og det blir interessant å se hvilken side som stikker av med seieren i dette lokaloppgjøret.

Vi ser frem til lokaloppgjør mot Haslum. Haslum har hatt en fin start på sesongen og spilt jevnt mot Tertnes og Fana. Vi skal komme opp på et høyt nivå og gi alt for to nye poeng, sier Henrik Wilhelmsen før kampen.