Ny storseier til jentene – Oppsal Håndball

Ny storseier til jentene

Oppsaljentene tok sin andre storseier på fire dager da Fjellhammer ble sendt hjem fra Oppsal Arena med 31-21. Etter fire seire på rad stormer laget oppover på tabellen.

Det var Oppsal som tok kommandoen fra start, og på ledelsen 8-3 etter 10 minutter ble gjestene tvunget til å ta time-out. Den hjalp tilstrekkelig til at Fjellhammer kom med i matchen igjen og midtveis var det likt i målprotokollen. Mot slutten av den første omgangen stengte Oppsalforsvaret og en meget god Marie Sundfør Tømmerbakke (bildet) helt for Fjellhammermål, og ledelsen var komfortable 18-12 ved pause.

Det fortsatte på samme vis i den andre omgangen. Det tok 10 minutter før Fjellhammer noterte seg for første scoring, og da lå hjemmelaget alt 10 mål foran. På det meste var ledelsen på 15 mål, men gjestene reduserte avstanden noe i sluttminuttene slik at sluttresultatet ble 31-21, et sterkt resultat.

Jentene leverte i kveld en meget god forsvarskamp, og målvaktsspillet var superb. Marie Sundfør Tømmerbakke ble da også utpekt til Oppsals beste spiller. Nerma Pandza ble lagets toppscorer med hele 11 spillemål.

På Fjellhammer ble Andrea Ohrvik kåret som lagets beste.

Nerma Pandza, nok en gang viktig for Oppsal med 11 nettkjenninger (Foto: Rune Thorstein)

Oppsal passerer Fjellhammer på tabellen med denne seieren. De blå har nå avansert til tredjeplassen på en haltende tabell. For fire kamper siden var laget jumbo. Det illustrerer godt hvor jevn og uforutsigbar serien vil være denne sesongen.