Godkjent av Oppsal i Aquarama – Oppsal Håndball

Godkjent av Oppsal i Aquarama

Oppsal holdt lenge følge med Vipers, men seriemesterne var klart best til slutt.

Oppsal leverte en imponerende 1.omgang, der de holdt følge med Vipers gjennom store deler av omgangen. Jentene brukte tid i angrep, og varierte med ulikt press i forsvarsspillet. Vipers klarte ikke på noe tidspunkt å skaffe seg mer enn tre måls forsprang, og ved pause var hjemmelaget i føringen med kun to mål (15-13).

Oppsal fortsatte å presse hjemmelaget i begynnelsen av 2.omgang, og etter snaue ti minutters spill stod det 17-17. Da våknet sørlendingene, som raskt skaffet seg en ledelse på 5-6 mål.

Oppsal prøvde da å sjanse litt ved å ta ut målvakt, men spill med 7 utespillere lyktes ikke i Kristiansand. Vipers økte gjennom flere enkle scoringer, og hjemmelaget kunne avslutte matchen på komfortabelt vis.

Janne Håvelsrud Eklo, Oppsals beste, ble også kampens toppscorer med 7 nettkjenninger. Arkivfoto: Annick Nielsen

Alt i alt en godkjent innsats av Oppsaljentene som hang med i nærmere 40 minutter. Janne Håvelsrud Eklo fikk prisen som beste Oppsalspiller, mens Tonje Haugjord Refsnes var best på hjemmelaget.

Lagene møtes til 2.kvartfinale i Oslo allerede fredag førstkommende, med kampstart kl 18.30. Innled helgen med å gi din støtte til Oslos beste damelag når de møter et av de desiderte topplagene i Europa i Oppsal Arena! Billetter finner du her.

KAMPFAKTA
Vipers – Oppsal 34-22 (15-13)
Sluttspill 2018/19, 1. kvartfinale
Aquarama 23. april 2019

Oppsal: Eli Marie Raasok, Susanne Andersson – Janne Håvelsrud Eklo 7, Mariann Gabrielsen, Pernille Wang Skaug 2, Eira Aune 5, Emma Skinnehaugen, Hanne Andve 1, Sara Sætre Rønningen 2, Ricke Bøttger, Vilde Andersen Vinje 1, Guro Lundtveit Svennevig 2, Lina Marie Jensen og Frida Nåmo Rønning 2 (1)

Mål Vipers: Jeanett Kristiansen 6, Tonje Haugjord Refsnes 5, Henny Ella Reistad 5, Emilie Hegh Arntzen 4 (4), Linn Jørum Sulland 3 (1), Mathilde Kristensen 3, Malin Aune 2,  Karoline Olsen 2, Marta Tomac 2, Sunniva Amalie Næs Andersen 1, Carolina Martene Miranda Morais 1

Utvisninger: Oppsal: 2×2 min; Vipers: 2×2 min
Dommere: Marte Marie Varlo og Jovana Dasic