Hjemmeseier i Molde – Oppsal Håndball
Arkivfoto: Annick Nielsen

Hjemmeseier i Molde

Oppsal tapte med tre i en tett og jevn kamp i Molde Arena.

Oppsal var fullt på høyde med Molde , men det stokket seg litt i angrepsspillet mot slutten av kampen.

Oppsal innledet noe svakt, og fikk sin første scoring etter mer enn 10 minutters spill. Da hadde hjemmelaget allerede puttet 6 mål. Oppsaljentene tok seg fint sammen resten av omgangen, og ved pause var Moldes ledelse utlignet.

Lagene fulgte hverandre lenge etter pause, men mot slutten tok Molde igjen kommando da Oppsal surret det til framover på banen. Hjemmelaget kunne til slutt ta seiersdansen for resultatet 25-22.

Eli Marie Raasok best på Oppsal. Arkivfoto: Annick Nielsen

Oppsal leverte en god forsvarskamp, mens det offensivt varierte noe.

Prisene som beste spiller tilfalt målvaktene; Eli Marie Raasok og Caroline Martins.

Etter 4 serierunder ligger Oppsal fortsatt på sjetteplass på tabellen  med fire poeng. Neste kamp er mot Byåsen i Oppsal Arena om halvannen uke, nærmere bestemt onsdag 17. oktober. Det bør kunne bli en rysare.

KAMPFAKTA
Molde – Oppsal 25-22 (10-10)
Eliteserien 2018/19, 4. serierunde
Molde Arena 7. oktober 2018

Oppsal: Eli Marie Raasok, Sofie Svarrer Hansen – Janne Håvelsrud Eklo 2, Mariann Gabrielsen 3, Eira Aune 3, Emma Skinnehaugen 2, Synne Wikstrøm, Hanne Andve 5, Sara Sætre Rønningen 1, Ricke Bøttger 1, Guro Lundtveit Svennevig, Lina Marie Jensen 1, Stine Holtedahl, Pernille Normann Eriksen og Frida Nåmo Rønning 4 (3)

Mål Molde: Mona Obaidli 8 (5), Ragnhild Valle Dahl 7 (1), Mille Heick Hundahl 4, Kristin Halvorsen 3, Martine Smeets 2, Sherin Obaidli 1

Utvisninger: Oppsal: 6×2 min; Molde: 1×2 min.
Dommere: Sondre Liltved og Jørgen Jørstad