Poengene gikk til Bergen – Oppsal Håndball

Poengene gikk til Bergen

Oppsal leverte en god førsteomgang mot Tertnes, men det holdt ikke kampen ut.

Kampen åpnet jevnt, og midtveis i den første omgangen viste tavla 7-7. Lagene fulgte hverandre tett også resten av omgangen, og de gikk i garderoben på stillingen 13-13. Guro Nestaker var banens gigant under de første 30 minuttene med hele åtte mål for Oppsal.

Etter en jevn start også på den andre omgangen, skaffet Tertnes seg et visst grep om kampen halvveis. Gjestene la om til et mer offensivt forsvar og lyktes godt med det. Med 10 minutter igjen var avstanden tre mål i favør Tertnes, en ledelse som Oppsal ikke maktet å tette i sluttminuttene. Etter en noe slurvete omgang av Oppsal var det derfor Tertnesjentene som kunne juble for seier 27-20 og to viktige poeng.

Kveldens priser til lagenes beste spillere gikk til Guro Nestaker hos Oppsal og Kjerstin Boge Solås hos Tertnes.

Etter seks serierunder i GRUNDIGligaen ligger nå Oppsal på 8.plass på tabellen med fire poeng. Jentene spiller sin neste kamp borte mot Storhamar om to uker, mens neste hjemmekamp i Oppsal Arena er lokaloppgjøret mot Stabæk lørdag 12. november.

Se Guro og Karlones oppsummering etter kampslutt:

Husk at du kan stemme på DIN favoritt i hver kamp i GRUNDIGligaen.
Gå hit for å avgi stemme på kveldens Oppsaljente.

KAMPFAKTA
Oppsal – Tertnes 20-27 (13-13)
GRUNDIGligaen kvinner 2016/17, 6. serierunde
Oppsal Arena 19. oktober 2016

Oppsal: Marie Sundfør Tømmerbakke, Thea Granlund – Malin Aune 2, June Bøttger 1, Susann Iren Hall, Rebecca Steinheim, Emilie Løkting Johansen, Karoline Borg 5, Kristin Halvorsen 1, Marte Røkke 2, Guro Nestaker 8 (2) og Christine Homme 1

Mål Tertnes: Kjerstin Boge Solås 5, Bodil Sørheim 5, Maren Roll Lied 4, Celine Sivertsen 4, Malene Bergset 3, Caroline Aar Jakobsen 3, Birgitte Karlsen-Hagen 3

Utvisninger: Oppsal: 1x2min; Tertnes: 1×2 min
Dommere: Kjersti Arntsen og Guro Røen