Oda Gjeisklid signerer videre med Oppsal – Oppsal Håndball

Oda Gjeisklid signerer videre med Oppsal

Det er veldig gledelig og kunne formidle at Oda Gjeisklid (19 år) er med videre. Oda har hatt sin første sesong i A-stallen, og har virkelig lagt ned en vanvittig jobb uke etter uke på linja. Som en av de yngste i troppen har det ikke blitt like mye spilletid på banen. Men vi husker blant annet innhoppet mot Storhamar hvor Oda hadde 3 veldig fine scoringer på 10 minutter. Gjennom det nye samarbeidet med Vålerenga så vil 3 spillere kunne ha muligheten til å spille både 1.divisjon og REMA 1000-ligaen. Oda er høyaktuell til å være en av de. Vi vil presentere mer om denne avtalen til uken.

Oda har dette å si om signeringen:
Hvordan har din første sesong i A-stallen til Oppsal vært?
– Første sesongen i A-stallen har vært veldig fin, morsom og lærerik. Det har vært morsomt å få prøve seg mot de beste lagene, og lærerikt å få en litt større rolle i laget enn det jeg hadde året før. I tillegg har det vært utrolig gøy å få være med på å komme på 6.plass allerede i år.

Hvordan er miljøet i Oppsal som klubb?
– Miljøet i Oppsal er utrolig godt. Det er en skikkelig fin gjeng med jenter i spillergruppen og et godt trenerteam. I tillegg er det mange rundt i klubben som jobber for at vi skal ha det bra, samtidig som vi utvikler oss både individuelt og som lag.

Hva er grunnen til at du ønsker å være videre i klubben?
– Først og fremst fordi jeg trives ekstremt godt i klubben. Klubben har en bukett med fine og ivrige mennesker, som alle jobber for at vi skal utvikle oss. Jeg har troen på prosjektet som er satt i gang og at jeg vil få god utvikling ved å bli i klubben.

Hva er dine ambisjoner med håndballen?
– Mine ambisjoner med håndballen er å fortsette å utvikle meg, og se hvor langt jeg kan nå. Målet er å bli så god som overhodet mulig. Jeg har skikkelig troen på at klubben kan hjelpe meg på veien. Kortsiktig skal jeg jobbe hardt for få mer spilletid i eliteserien.

Henrik Wilhelmsen har dette å si:
– Oda har virkelig jobbet beinhardt det siste året, og har hatt fin utvikling. Hun har fantastiske holdninger, er utrolig læringsvillig. Det kommer man langt med over tid. Vi ble nummer 6 i årets sesong, og det er ikke bare de som har spilt mest som skal ha æren for det. Vi har skapt en treningskultur hvor det jobbes utrolig godt og Oda er definitivt en av de som skal ha ros for det! Nå blir hun 1 av 3 linjespillere i a-stallen, også vil tiden vise hvor hun vil få mest spilletid. I Oppsal lever vi hvertfall etter at er man god nok, er man gammel nok også til spilletid i eliten, avslutter Henrik.

Vi gleder oss til å følge deg i tiden fremover, Oda!