Martine er med videre – Oppsal Håndball

Martine er med videre

Det er veldig gledelig å informere at Martine Mork også er med videre i Oppsal! Martine kom fra Aker for 2 sesonger siden, men nesten hele den første sesongen ble spolert av en korsbåndskade. Denne sesongen har Martine gjennom sesongen blitt en viktig forsvarsspiller! Utrolig gledelig å se de stegene hun har tatt i den fasen og virkelig bidratt til flere viktige seiere gjennom klokskap og agressivitet bakover!

Martine har følgende tanker om signeringen og tiden fremover:
– Jeg trives veldig godt i Oppsal miljøet. Vi er en god gjeng som stiller krav til hverandre som må til for at vi skal nå våre mål. Det er også en bra utviklingsarena for meg, og føler det er viktig for min utvikling å ta to nye år i Oppsal. Det blir også tilrettelagt for hver enkelt, slik at vi også kan utvikle oss på det individuelle. Noe som er veldig viktig for at vi som lag skal bli bedre. Når det gjelder kommende sesong, tror jeg virkelig det blir en bra sesong. Vi får nå en god oppkjøring som vil hjelpe oss å prestere på vårt beste, også er jeg veldig spent på hva vi kan oppnå sammen som et lag. Mine ambisjoner for tiden fremover er å fortsette å utvikle meg individuelt, men også bidra til at laget vårt presterer bra i kommende sesong.

Henrik Wilhelmsen har følgende tanker om forlengelsen av kontrakten med Martine:
– Veldig positivt å få med Martine videre. Hun har bidratt mye bakover denne sesongen, men jeg har stor tro på at hun også skal bli mer delaktig fremover på banen denne sesongen. Martine har fantastisk holdninger, og er vanvittig dedikert i alt hun gjør både på og utenfor banen! Hun går virkelig all-inn, og det er utrolig viktig i gruppa! Og da får man stort sett over tid den fremgangen og de prestasjonene man fortjener! Også skal vi huske på at hun bare er født i 03, og fortsatt er ung. Så vi har stor tro på at vi har mye spennende i vente med Martine, avslutter Henrik.